fbpx

Toyota Bacau

 

Roti de iarna complete Toyota

De ce sa aleg roti de iarna?

Asigura-te ca pleci la drum in siguranta iarna aceasta cu rotile de iarna complete Toyota. Acestea ofera aderenta superioara si control pe drumurile acoperite de zapada, gheata sau alunecoase, reducand astfel, riscul de accidentare. Folosirea rotilor de iarna potrivite este esentiala pentru a face fata sezonului rece.

roti de iarna 1

Avantajele rotilor de iarna

roti de iarna 2

Avantajele rotilor de iarna sunt multiple, oferind un nivel de confort sporit la volan, pe timp de iarna. Cresterea aderentei pe drumurile alunecoase asigura manevrabilitate si reduce riscul derapajelor. De asemenea, distanta de franare este redusa, fiind esentiala pentru siguranta in trafic.

Cand ar trebui sa treci la anvelopele de iarna?

roti de iarna 3

Anvelopele de iarna sunt concepute pentru temperaturi scazute, funtionand optim la temperaturi mai mici de 7° C. Acestea au o multime de caneluri mici, pe partea de rulare, care ofera o aderenta sporita pe suprafete inzapezite si inghetate.

Tipuri de anvelope de iarna

roti de iarna 4

Anvelopele de iarna moderne sunt fabricate dintr-un compus care pastreaza o flexibilitate ideala a materialului la temperaturi scazute. Acestea contribuie semnificativ la stabilitatea si controlul vehiculului pe timp de iarna.
Majoritatea anvelopelor cu crampoane sunt dotate cu stifturi metalice incorporate in partea lor de rulare, fiind recomandate in cazul unor conditii extreme de vreme.

Descopera gama de roti complete de iarna