fbpx

Toyota Bacau

 

Profita de oferta speciala pentru Aygo X cu pret incepand de la:

14.654 euro, cu TVA inclus*.

Aygo X este o masina compacta, ideala pentru orasele aglomerate, datorita dimensiunilor sale reduse. Astfel, Toyota Aygo X este usor de manevrat si parcat pe stradutele inguste sau in locurile de parcare mai mici, caracteristice zonelor urbane. La exterior, design-ul captivant al crossover-ului este completat de jante de aliaj (disponibile pentru versiunile superioare de echipare) si accente bi-tone, ce ii intregesc impresia tinereasca.

In interior, accentele de culoare asortate cu varianta cromatica aleasa pentru exterior completeaza design-ul acestei masini distractive, in timp ce integrarea smartphone, ecranul multimedia de dimensiuni generoase si sistemele Toyota Safety Sense asigura relaxarea si lipsa de griji in timpul oricarei calatorii.

Cutie de viteze adaptata pentru oras

TOY_AYGO_X_2022_HUB_VC_IMG_KV_Connectivity_06_Media_Screen.tif - Original File_low_res

Cine a spus ca sofatul prin oras trebuie sa fie obositor? Crossover-ul Aygo X cu transmisie manuala are treapta a doua cu o plaja mai larga, astfel incat tu poti schimba viteza mai rar, ramanand relaxat chiar si prin aglomeratie.

Conectivitate MyT

TOY_AYGO_X_2022_HUB_VC_IMG_KV_Connectivity_04_Cafe_Freestyle.tif - Original File_low_res

Atunci cand descarci aplicatia MyT si adaugi masina in aplicatie (la livrarea masinii noi sau in service), vei avea acces la o multime de functii ce te vor ajuta sa vezi locatia masinii, sa te programezi la service si multe altele.

Culori indraznete

AYX1008b_23.tif - Original File_low_res

Cu Aygo X, iti poti exprima personalitatea. Alege-ti culoarea preferata, din multimea de culori vibrante disponibile si apoi personalizeaza-ti masina cu o multime de accesorii distractive.

6 ani garantie

Oglinzi incalzite, retractabile electric

AYX7188a_22 - Original File_low_res

Camera video marsarier

AYX2006_22 - Original File_low_res

Interior distractiv

AYX2184a_22 - Original File_low_res

Jante de aliaj

TOY_AYGO_X_2022_HUB_SOC_IMG_BTS_12_low_res

Toyota Safety Sense

TOY_AYGO_X_2022_HUB_SOC_IMG_BTS_17_low_res

Cere oferta pentru Aygo X

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 februarie – 31 martie 2023. Pretul de pornire prezentat este valabil pentru versiunea Aygo X Active MT, cu vopsea alba nemetalizata (040), in limita stocului disponibil.

*-Campania promotionala se desfasoara in perioada 1-30 iunie 2024 in limita stocului disponibil. Pretul promotional de 14653.41 Euro, cu TVA inclus este valabil pentru Aygo X1.0 MT VVT-i Active cu vopsea nemetalizata si este calculat prin scaderea discountului de 13%, (adica 2189.59 Euro, cu TVA inclus) din suma pretului de lista 16843 Euro, cu TVA inclus si pretului vopselei 0 Euro, cu TVA inclus. Exemplu de calcul pentru Aygo X1.0 MT VVT-i Active: (pret de lista, 16843 Euro + pret vopsea nemetalizata, 0 Euro) x (1 – 0.13) = 16843 Euro x 0.87 = 14653.41 Euro, cu TVA inclus. Oferta valabila la reprezentanta Toyota Bacau – Auto Best Center. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii Toyota Bacau – Auto Best Center. Imagini cu titlu de prezentare.