fbpx

Toyota Bacau

 

Rabla 2023

In cadrul Programului Rabla, Guvernul Romaniei sustine innoirea parcului auto, prin acordarea unei prime de casare pentru masinile care indeplinesc anumite conditii. Programul Rabla are doua componente – Rabla Clasic si Rabla Plus, conditiile si termenele fiind prevazute de Ghidul de finantare a PSIPAN 2020-2024 si Ghidul de finantare din 2020 a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2020-2024.

Rabla Clasic

Prin Programul Rabla Clasic 2023 se acorda un voucher Rabla (prima de casare) in valoare de 7.000 lei pentru o masina cu o vechime mai mare sau egala cu 6 ani, inmatriculata in Romania, care este casata, cu scopul achizitionarii unei masini noi cu noxe reduse. Masina nou achizitionata trebuie sa aiba un nivel de emisii de noxe de maximum 155g CO2/km in regimul de masurare mixt WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se pot folosi 2 tichete Rabla, cu mentiunea ca prima de casare pentru 2 autovehicule este de 10.000 de lei.

In plus fata de suma de pana la 10.000 lei, participantul in Programul Rabla Clasic 2023 poate beneficia suplimentar de alte ecobonusuri, in cazul in care masina pe care doreste sa o achizitioneze indeplineste conditiile de mai jos. Astfel, se ofera:

  • Un ecobonus de 1.500 lei (suplimentar fata de prima de casare), pentru cumpararea unei masini al carei motor genereaza emisii de maximum 120 g CO2/km in sistem WLTP;
  • Un ecobonus de 1.500 lei (suplimentar fata de prima de casare) pentru fiecare autoturism casat, care este mai vechi de 15 ani si cu norma de poluare Euro 3 sau mai mica, pentru maxim 2 autoturisme
  • Un ecobonus de 3.000 lei pentru achizitia unui autoturism nou hibrid; versiunile de tip Plug-in Hybrid (PHEV) care se incarca de la priza intra in Programul Rabla Plus.

Rabla Plus

In cazul in care vrei sa optezi pentru o masina 100% electrica sau Plug-in Hybrid (PHEV), prin Programul Rabla Plus 2023 poti beneficia de :

  • O prima de casare de 26.000 de lei la casarea unui singur autoturism sau de 29.000 lei pentru casarea a 2 autoturisme cu vechime de peste 6 ani, in vederea achizitiei unui autoturism nou, de tip Plug-in Hybrid (PHEV), cu emisii de maximum 80 g CO2/km in sistem WLTP;
  • Un ecotichet de 51.000 de lei lei la casarea unui singur autoturism sau de 54.000 lei pentru casarea a 2 autoturisme cu vechime de peste 6 ani, in vederea achizitiei unei masini cu propulsie 100% electrica sau a unei masini noi cu pila de combustie cu hidrogen, dar nu mai mult de 50% din pretul de comercializare, cu conditia ca valoarea autovehiculului pur electric sa nu depaseasca suma de 75.000 euro, cu TVA inclus.
  • Un ecobonus de 1.500 de lei pentru fiecare masina mai veche de 15 ani cu norma de poluare pana la Euro 3 inclusiv

Achizitionarea unui autovehicul nou in cadrul Programului Rabla Plus 2023 este posibila doar in cazul in care casezi un autoturism vechi. In cadrul programului Rabla Plus pot fi casate maxim 2 masini rulate.

Inscrie-te alaturi de Toyota Bacau in programul Rabla Clasic sau Rabla Plus si te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti prezenta o oferta personalizata.

Cere oferta Toyota in Rabla

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.94 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii unei versiuni Hybrid care se califica pentru ambele ecobonusuri, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyotabacau.ro si in showroom.
** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru Prius Plug-in Hybrid. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului disponibil prin programul Rabla Plus in vigoare si a primei de casare disponibile prin programul Rabla, acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si sub rezerva acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program . Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul Rabla Plus si prima de casare Rabla fiind calculate in Euro (1 Euro = 4.94 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyotabacau.ro si in showroom.