fbpx

Toyota Bacau

 

Alege cea mai vanduta masina din lume,

acum prin Programul RABLA 2022.

De-a lungul timpului, Toyota Corolla a evoluat impreuna cu noi, cu familia si prietenii nostri, devenind parte din viata cotidiana. Atunci cand iti doresti fiabilitate, confort si spatiu, cei peste 50 de milioane de cumparatori din intreaga lume marturisesc faptul ca Toyota Corolla este cu certitudine alegerea potrivita.

In afara Japoniei, Toyota Corolla a reprezentat intotdeauna marca de pionierat in piata auto. De asemenea, modelul Corolla se afla prezent in centrul eforului Toyota ca producator, de a oferi fanilor acestui model fiabilitatea, eleganta si confortul  pe care il asteapta, in fiecare tara si regiune in care Toyota este prezenta, oferind valori diverse, in ton cu fiecare piata.

Afla mai multe despre vanzarile Corolla in intreaga lume de-a lungul timpului.

Eleganta intalneste confortul

Toyota Corolla, masina pe gustul familiilor care apreciaza eleganta si confortul. Se face remarcata prin exteriorul cu design fluid, caroserie ampla cu forma aerodinamica si grila fata comletata cu blocuri optice LED, accente cromate si jante din aliaj 18”. Interiorul este desenat complet in jurul tau, prin generozitatea spatiului oferit, display-ul de 8”, integrarea smarthpone si serviciile conectate MyT.

Eficienta propulsiei Toyota Hybrid

Marca Toyota este cunoscuta pentru tehnologia Toyota Hybrid. De-a lungul timpului, si-a dovedit fiabilitatea si costul redus de intretinere, facand din tehnologia Hybrid un ideal de achizitie al multor soferi. Toyota Corolla Hybrid vine cu motorizare de 1.8 litri, 121 CP, consum si emisii reduse.

Siguranta Toyota Safety Sense

Sa ai un motor fiabil nu este suficient, este necesar si un sistem de siguranta pe masura. Toyota Corolla este dotata pachetul de siguranta avansata Toyota Safety Sense™ (TSS), oferind protectie activa tuturor pasagerilor. Sistemul radar din spatele siglei frontale, impreuna cu camera integrata in parbriz, camera 360° si senzorii de parcare montati in bara fata si spate, iti ofera liniste si siguranta deplina in calatoriile tale.

Motorizare hibrida

chr-900x600hybrid

Ecran multimedia 8''

Toyota_Bacau_Corolla_Hybrid_900x600 (3)

Integrare smartphone

Toyota_Bacau_Corolla_Hybrid_900x600 (2)

Siguranta avansata Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

6 ani garantie sau 200.000 km*

chr-900×600-6-ani

Ventilatie pentru pasagerii din spate

Toyota_Bacau_Corolla_Hybrid_900x600 (1)

* – Garantie 6 ani sau 200.000 km, prima conditie indeplinita.