fbpx

Toyota Bacau

 

Toyota C-HR Hybrid cu pret special – de la 24.400 euro prin programul Rabla*

Intr-o lume obisnuita, iesi in evidenta cu Toyota C-HR. Un coupe modern cu un design unghiular si o silueta compacta, ce ies in evidenta pe orice drum. La interior, scaunele confortabile iti imbratiseaza corpul, in timp ce detaliile cu model de romb adauga senzatia de lux. Suprafetele moi la atingere, decorate cu insertii negre, captusesc interiorul pentru o senzatie contemporana, iar iluminatul ambiental scalda cabina intr-o stralucire albastra.
Toyota C-HR Hybrid are tot ce ai nevoie pentru a te aventura in viata de zi cu zi. Exceptional de eficient, ofera o acceleratie instantanee care face orice depasire sa para fara efort si o dinamica de condus de invidiat.

Design avangardist

CHR0019a_21 - Original File_low_res

Iesi in evidenta in fiecare calatorie la volanul lui Toyota C-HR. Design-ul sau inspirat de forma unui diamant, caroseria musculara si aerodinamica si farurile LED ii confera modelului un aspect ce atrage de fiecare data.

Conectivitate MyT

toy_chr-grs_2021hubbrandsocimgkv06.jpg - Original File

Atunci cand descarci aplicatia MyT si adaugi masina in aplicatie (la livrarea masinii noi sau in service), vei avea acces la o multime de functii ce te vor ajuta sa vezi locatia masinii, sa te programezi la service si multe altele.

Siguranta T-Mate

CHR0022b_22.tif - Original File_low_res

Pentru functii de siguranta de top in clasa, modelul Toyota C-HR este construit cu T-Mate – partenerul tau de incredere la volan. T-Mate reprezinta o serie de sisteme concepute pentru a te sprijini si a-ti oferi mai multa siguranta la volan.

6 ani garantie

Ecran multimedia de 8”

chr2107b_20 resized

Propulsie Toyota Hybrid

CHR0021a_21 - Original File

Faruri LED

CHR0017a_21 - Original File

Stopuri LED

TOY_CHR-GRS_2021_HUB_BRAND_SOC_IMG_KV_02.tif - Original File_low_res

Jante de aliaj

CHR1006a_21 - Original File

Cere oferta pentru Toyota C-HR

Campania este valabila in limita stocului disponibil, se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 30 septembrie 2023.
Pretul a fost calculat pentru modelul Toyota C-HR Core, cu  vopsea alba nemetalizata si include beneficiul procentual de 10% acordat de distribuitor, la care se adauga beneficiul maxim aplicabil pentru modelul Toyota C-HR Hybrid 1.8, in programul Rabla Clasic.
Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, pe perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu si in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota.