fbpx

Toyota Bacau

 

Alege Yaris Hybrid, viitoarea ta masina de oras

Masina compacta, eficienta si confortabila

Fiecare zi in jungla urbana e o noua provocare: spatii inguste, stationari lungi si dese, cumparaturi de facut si multe altele. Yaris Hybrid este modelul ce te poate ajuta sa faci fata tuturor provocarilor:

  • dimensiunile reduse o fac usor de manevrat si parcat in oras
  • propulsia Toyota Hybrid aduce un consum de combustibil redus
  • habitaclul este spatios si confortabil, iar portbagajul suficient de incapator
  • sistemele avansate de sigurata Toyota Safety Sense au grija de tine si de ceilalti pasageri si participanti la trafic

Vrei sa afli ce versiune ti se potriveste si cum se conduce Yaris Hybrid? Cere oferta completand formularul de mai jos sau inscrie-te la Test Drive.

PROGRAMEAZA TEST-DRIVE

DESIGN ATRAGATOR

Micutul Yaris a facut furori pe strazi, inca de la aparitie. Modelul a fost atat de apreciat, incat a fost numit Masina Anului 2021 in Europa. Elementele de design in forma bumerangului, farurile LED, silueta musculara si jantele de aliaj ii ofera toate caracteristicile unei masini ce se evidentiaza pe sosea.

EFICIENTA HYBRID

Atunci cand faci drumuri frecvente prin orasul aglomerat, Toyota Hybrid iti vine in ajutor. Cu imbinarea inteligenta a celor 2 surse de energie (termica si electrica), sistemul hibrid reuseste sa diminueze consumul de combustibil, sa ruleze in modul electric la viteze reduse si sa aiba un nivel de emisii redus.

SIGURANTA AVANSATA

Yaris Hybrid vine cu un intreg pachet de tehnologii de siguranta Toyota Safety Sense, menite sa previna potentialele coliziuni, precum sistemul pre-impact (PCS) sau sistemul de urmarire a benzii de rulare (LTA) dar si elemente ce reduc consecintele unui accident, cum ar fi airbag-urile centrale.

Completează formularul de mai jos pentru a cere oferta pentru Yaris Hybrid.